HÅR & MAKEUP

BRYLLUP – GALLA – KONFIRMAND -BRYLLUPSGÆST – BRUDEPIGE -PHOTOSHOOT- RØD LØBER M.M.

HÅR & MAKEUP STYLING

HÅRSTYLING

Om du skal på den røde løber eller blot en middag, så ønsker enhver kvinde at se ordentlig ud. Håret skal være i orden og det samme er gældende med makeup.

Styling i salonen pris kr. 999,-
Styling hos dig kr. 1499,-

MAKEUP

Makeup er for enhver kvinde. Men makeup kan være ens værste fjende, men ved man hvad og hvordan kan den blive din bedste ven. Har du ikke de skills, lad os om opgaven
Makeup i salonen pris kr. 890,-
Makeup hos dig kr. 1499,-

HÅR & MAKEUP

Fuldend look med hår og makeup efter eget ønske til enhver anledning. Hvis du mangler ideen så er stylisten klar med råd og vejledning
Styling i salonen pris kr. 1899,-
Styling hos dig kr. 2349,-

DAGMAKEUP

Dagmakeuppen kan kræve sit, for at teaterturen, cafeen eller blot middagen skal blive din succes og ikke en stress faktor, så står vi klar med vores magiske pensler lige når det passer dig.

Styling i salonen pris kr. 550,-
Kører ikke ud på denne pakke

JOBSAMTALEN Hår & Makeup

At have styr på sig selv og vise at man har overskud, så skal udseendet stemme med det. Vi hjælper med den smukkeste naturlige makeup og lettere hårstyling. Slev om håret skal hænge, så er der mange måder det kan hænge på.
Styling i salonen pris kr. 995,-
Styling hos dig kr. 1550,-

EN ANDEN RYGRAD

En styling er ikke blot luksus, selv om det kategoriseres der og er ren luksus at give sig selv. Men i mange tilfælde er det et must hvis du vil se godt ud, hvis du vil have den smukkeste udgave af dig selv fremhævet eller hvis du ikke selv lige kan svinge penslerne.

Hår og makeup gør en vanvittig stor forskel på udseendet. Igennem mine mange år i branchen, har jeg set det gang på gang. En hver kvinde der er stylet har ganske enkelt en anden rygrad når hun forlader min salon. En friskere og smukkere udgave af os selv giver og simpelthen en anden selvtillid, Optikken er anderledes mod vores egen personlighed, og påvirker hele vores krop og personlighed. 

KONTAKT

BOOK DIN STYLING I DAG
Follow us on social

    MODTAG VORES VIP TILBUD og andre inspirerende                                                                    emails.

Vi sender ind i mellem, desværre er der ikke tid til at spamme dig :-)