tillægs behandlinger

OPGRADER DIN BEHANDLING MED NEDENSTÅENDE

tillægs behandlinger

Hovedbundsmassage

Nyd en dejlig 15 min. hovedbundsmassage alt imens du ligger med maske i behandling, får du yderligere forkælelse. Pris 150,- Ydes kun ifbm. med Ansigtsbehandlinger

Nakke & Skulder Massage

Nyd en dejlig 15 min. Nakke & Skulder Massage alt imens du ligger med maske under behandling. Pris 150,- Ydes kun ifbm. med Ansigtsbehandlinger

Fodmaske inkl. fodmassage

Tør fødder men mangel på tid for at gøre noget, så sørger vi for, at fugte dem med en special maske og efterfuldt af en kort formassage.
Pris 150,-
Ydes kun ifbm. med Ansigtsbehandling

Eyelift

Eyelift er koncentreret omkring øjnene Special behandling med ampuller samt special masker
Pris 150,-
Ydes kun ifbm. med Ansigtsbehandlinger

Decollette

Decollette er koncentreret omkring haæs og lige under. Special behandling med ampuller samt special masker
Pris 150,-
Ydes kun ifbm. med Ansigtsbehandling

Håndmaske inkl. håndmassage

Håndmaske gør underværker for enhver af os. Hænderne er det første man ser hos et menneske, så lad os tage os af dine hænder. Specialmaske inkl. håndmassage
Pris 150,-
Ydes kun ifbm. med Ansigtsbehandling

Er der forskel?

Er der forskel på huden? Ja i høj grad. Men fælles for alle hudtilstande er, at der er noget vi kan afhjælpe og forbedre for alle hudtilstande.
Undersøgelser viser, at en hud der er velplejet på hjemmefronten og hver 6 uge tilses af en professionel hudplejeterapeut, er langt fra den samme hud, som den anden 35 årige der ikke gør noget.

En plejet hud er langt stærkere og modstandsdygtig, ikke nok med at den er sund og stærk så ser den bestemt meget smukkere ud og alder vises først meget senere end forventet.

    MODTAG VORES VIP TILBUD og andre inspirerende                                                                    emails.

Vi sender ind i mellem, desværre er der ikke tid til at spamme dig :-)