Fillerina Day Cream Grad 2

DKK449.00

Dagcreme er skånsom og giver fugt til huden, fyldt med hyaluron som du natuligt har i din egen krop. Hyaluron er til at gennemfugte huden så det kan mærkes.

Categories: , ,
Fillerina Day Cream grad 2 til reduction af fine linjer og dejlig fugt til huden

Fillerina® dagcreme er skånsom og giver fugt til huden, samtidig med at de virksomme ingredienser hjælper aktivt til at vedligeholde filler-kuren ved at minimere fine linjer og give fylde.

Grad 3 indeholder de samme 6 hyaluronsyrer som filler-kuren
Kokosolie – er rig på vitaminer, mineraler og antioxidanter. Trænger let ind i huden, hvor den giver fugt og hjælper til at bevare hudens elasticitet og blødhed.
Vitamin E – en kraftig antioxidant, der beskytter og styrker hudens forsvar, bl.a. mod cellenedbrydning (ældning af huden) og neutralisering af frie ilt-radikaler, der medvirker til at stresse huden.

Fillerina hudplejeserie er klinisk testet og indeholder ikke parabener eller kunstig farve

Kan anvendes alene eller i kombination med andre Fillerina produkter.

Anvendelse:

Fillerina Dagcreme Grad 3 anvendes hver morgen efter du har renset din hud. Cremen kan bruges i hele ansigtet, samt hals og bryst. Brug med fordel Fillerina Eye & Lip Cream til dine læber og øjne.

Aktive ingredienser:

Fillerina hudplejeprodukter indeholder 6 aktive hyaluronsyrer med forskellige størrelser molekyler. Hyaluronsyre findes naturligt i vores hud skal dog bakkes op med alderen og Fillerina er det helt rette produkt dertil.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fillerina Day Cream Grad 2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *