Fillerina Night Cream Grad 3

DKK579.00

Fillerina Night Cream er til påbegynende linjer, udover cremens duft og bløde kosnistens er den fyld med hyaluron og andre virkestiffter din hud elsker

Categories: , ,

Fillerina Night Cream grad 3 cremen fugter, plejer og mindsker linjer og rynker. Bedst egnet til moden hud med tydelige linjer.

Fillerina Night Cream, Grad 3 indeholder de samme seks hyaluronsyrer som filler-kuren

Cremen indeholder nærende og plejende ingredienser, der fremmer hudens regenerering om natten, og fremmer virkningen af filler-kuren.
Fillerina natcreme hjælper til regenerering af huden med sine nærende ingredienser og naturlige olier, der blødgør og plejer huden. Samtidig hjælper cremen til at vedligeholde virkningen af filler-kuren.

Natcremen indeholder:

6 Hyaluronsyrer – en kombination af hyaluronsyrer med forskellig molekylestørrelse og vægt.

Hvedekimolie – er rig på naturlig antioxidant.

Sød mandel olie – en blødgørende og fugtighedsgivende olie, der plejer huden uden at virke fedtet.

Hybenrosekerneolie – en kraftig olie, der blødgør og fremmer udseendet af hudens overflades, bl.a. ved tør hud og rynker.

Shea Butter – er opstrammende og fugtighedsgivende, med et højt indhold af A- og E-vitamin. A-vitamin styrker hudvæv og produktionen af collagen, og forbedrer hudens elasticitet. E-vitamin beskytter og styrker hudens forsvar, bl.a. mod cellenedbrydning (ældning af huden) og neutralisering af frie ilt-radikaler, der medvirker til at stresse huden.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fillerina Night Cream Grad 3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…