IZANEL Copenhagen A-Vitamin Complex Serum 30ml.

DKK630.00

Mild A-Vitamin Serum Complex indeholder vitamin B3 og Aloe-Vera, giver en glattere, hydreret, smidigere hud og minimerede porer.  A-Vitamin Complex fremskynder fornyelse af hudceller og stimulerer kollagendannelsen, dette vitamin vender tegn på for tidlig ældning så som linjer og nedbryder acne.

Categories: , ,

A-Vitamin Serum Complex 

A-Vitamin serum arbejder målrettet på at forbedre hudens tone, struktur og med tid vender ældningstegn. Vitamin A, er en af ​​de mest kraftfulde og meget effektive hudplejeingredienser, du kan tilføje til din skønhedsrutine.

IZANEL Copenhagen A-Vitamin Serum Complex øger fastheden og fylde i huden og giver en ungdommelig glød.

Det er bevist, at A-vitamin fremskynder fornyelse af hudceller og stimulerer kollagenproduktionen, og dette vitamin kan ikke kun forhindre, men vende tegn på for tidlig ældning såsom linjer og pigmentering.

IZANEL Copenhagen A-vitamin Serum Complex bruges mod rynker, acne og ar. Du opnår smidigere og glattere hud og øger fugtniveauet i huden.

IZANEL Copenhagen A-Vitamin Serum Complex formel er udviklet til alle hudtyper og hudtilstande, med dennes indhold af Aloe-Vera og Niacinamid og serummets milde formel sikre dig fine resultater med gennemfugtet og plejet hud hele vejen igennem.

 

Hvem kan bruge IZANEL A-vitamin
Udviklet til alle hudtyper og hudtilstande.
Kan bruges fra starten af tyverne, da kollagenproduktionen allerede der begynder at vende til den forkerte side. Det er aldrig for sent at begynde på A-vitamin serummet, begynd nu og se dine resultater om 2-3 mdr.

Sart Hud: Ja du som har sart hud kan sagtens bruge præcis denne formel, det er anbefalet at du starter med 2-3 gange ugentligt ca. 4 uger og øge brugen af den til 3-4 gange ugentligt de kommende 4 uger og derefter bygge det op til at du kan bruge produktet alle ugens dage.

Roxasea Hud: Ja du som har roxasea hud kan sagtens bruge præcis denne formel, det er anbefalet at du starter med 2-3 gange ugentligt ca. 4 uger og øge brugen af den til 3-4 gange ugentligt de kommende 4 uger og derefter bygge det op til at du kan bruge produktet alle ugens dage.

Fedtet & Akne Hud: Retinol fjerner det døde lag og overskydende talg som ofte resulterer i bumser. Retinol er med til at regulere talg. hvilket gør det til en effektiv hudbehandlingsmulighed for at minimere opblussen af ​​akne og tilstoppede porer.
I den første uge eller deromkring kan det øge acneudbruddene, men du vil se resultaterne kort efter.

Hvornår bruges serummet:
Start med at bruge serummet om aften de første 4-6 uger, hvis din hud har det fint og du ikke føler nogen irritation så kan du roligt også bruge serummet om dagen. Det er vigtigt, at du ved påbegyndt brug af retinol også bruger SPF om dagen. Vi anbefaler IZANEL Copenhagen Dagcreme SPF50

Indeholder:

Aloe Vera, beroliger huden
Niacinamid, fugtende, mindsker porer og forfiner hudstrukturen.
Hyaluron, øger fugtniveuet i huden
RTWL, denne formel binder fugten til huden

Ultra tynd film som trænger hurtigt i huden
Hjælper med at holde på hudens egen fugt
Antiinflammatorisk effekt.

DENNE SERUM ER OG GIVER DIG:

– Let exfolierende
– Øger Fasthed & Spændstighed
– Glansfuld hud
– Reducerer rynker
– Forbedrer hudstruktur
– Anti-inflammatorisk
– Udjævner hyperpigmentation
– Afbalancerer talgniveau

 

 

INGREDINSER: AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONOL, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, CARBOMER, ALCOHOL, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, GLYCINE SOJA OIL, CITRIC ACID, CHLORPHENESIN, UREA, L-MENTHOL, LECITHIN, RETINOL, FOENICULUM VULGARE FRUIT EXTRACT, HUMULUS LUPULUS EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, VISCUM ALBUM LEAF EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT, ALLANTOIN, BHT.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IZANEL Copenhagen A-Vitamin Complex Serum 30ml.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *