IZANEL Copenhagen Gentle Exfoliator 100 ml.

DKK430.00

ZANEL Facial Exfoliator indeholder et effektivt kompleks af AHA og BHA, som giver en blid peelingeffekt og øger hudens evne til at tiltrække og holde på fugt. AHA og BHA fjerner forsigtigt de døde hudceller og forbedrer hudens tone og struktur, hvor Aloe Vera giver en beroligende og velbalanceret hud.

Categories: , ,

IZANEL Copenhagen Gentle Exfoliator 10 ml.

IZANEL Facial Exfoliator indeholder et effektivt kompleks af AHA og BHA, som giver en blid peelingeffekt og øger hudens evne til at tiltrække og holde på fugt. AHA og BHA fjerner forsigtigt de døde hudceller og forbedrer hudens tone og struktur, hvor Aloe Vera giver en beroligende og velbalanceret hud.

Exfoliering eller peeling er hemmeligheden bag en sund og smuk hud. Ved jævnlig exfoliering opnår du en ensartet og smuk glød på huden. Det vigtigste er, at din hud vil nemmere kunne tage imod hvad der ellers kommer til den ved kontinuerlig exfoliering.

BRUG:
IZANEL Copenhagen Gentle Exfoliator bruges 1-2 gange ugentligt

HVORDAN:
Kom en lille smule Gentle Exfoliator på huden og masser i cirkulær bevægelser rundt i hele ansigtet og halsen. Efter 2 min. kan denne enten aftages med en våd bomuldsklud og lunken vand eller lunken vand direkte på huden og skylles grundigt af.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IZANEL Copenhagen Gentle Exfoliator 100 ml.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *