Sale!

LED Lysterapi Maske

DKK1,199.00 DKK799.00

Undersøgelser viser at LED Lys kan øge hudens elasticitet helt op til 19% og reducere rynker op til 35% lys masken øger kollagen og elastiske fibre.

Category:

LED lysterapi maske
Masken der er praktisk, let og nem at bruge. Masken er genopladelig og gør livet lidt lettere for mange af os der kan lide at lave flere ting på en gang eller ikke bryder sig om ledninger der binder os til et sted. 

Det er dog yderst anbefalet, at man giver sig selv de 15-30 min om dagen 4-5 gange ugentligt  hvor man kan skyde den travle hverdag til side og nyde en stund i sit eget selskab og bedst af alt nyde at ens hud bliver sat i gang med at producere collagen, som er med til at holde huden sund og smuk.

Til dig der lider af acne, kan du kun glæde dig til at komme igang, det tager sin tid at komme til bunds med den lidelse, men det er muligt, det er prøvet på egen hud også på vores kunder med resultater man ikke troede var mulige. 

 

Blåt lysn 476-495 nm har vist sig at have en bakteriedræbende virkning på propionibacterium acnes – en bakterie, som i høj grad er medvirkende til denne lidelse.

Rød 620-750 nm er særligt effektivt i forhold til biostimulation af fibroblaster, der producerer type III-kollagen, elastin, fibronektin og proteoglykaner. Dette er med til at formindske rynker.

Undersøgelser viser at LED Lys kan øge hudens elasticitet helt op til 19% og reducere rynker op til 35% , ved brugen af LED lys masken øges kollagen og elastiske fibre. Vores egen erfaring fra vores kunder viser at der opnås endnu bedre og yderst synlige ved at bruge serum under sin maske og daglig kærlig pleje til huden.

Orange  590- 620 nm Healende og revitaliserende

BRUG AF MASKEN
Masken må bruges 15-30 min. hver dag
I klinikken kan den kobles op til enhver behandling

RESULTATER:

Resultater af hudpleje blandet op med lysterapi med LED Masken ved brug af det røde anti-agende lys ved første behandling hos vores kunder.

 

https://mystylist.dk/galleri-skoenhedsbehandlinger/

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LED Lysterapi Maske”

Your email address will not be published. Required fields are marked *