Medex Anti-Oxidant Prepare Foam 100 ml.

DKK295.00

Medex Anti Oxidant Foam indeholder AHA Frugtsyre – en renseskum fjerner de døde hudceller, hvilket resulterer i en fornyet, frisk og glat hud

Categories: , ,

Medex Anti-Oxidant Prepare Foam

En effektfuld anti-ageing renseskum beriget med naturlige AHA-frugtsyrer 15 % (pH-værdi 4,3) samt kraftfulde anti-oxidanter fra røde druer.

En fantastisk intensiv renseskum med naturlige frugtsyrer 15 % (pH-værdi 4,3) samt kraftfulde anti-oxidanter fra rød drue.
På grund af en både rensende og peelende effekt fjerner denne AHA-renseskum effektivt de døde hudceller, hvilket resulterer i en fornyet, frisk og glat hud. Forbehandlingen vil blive så meget lettere, da man allerede i sin afrens kan få alle de dybdevirkende, aktive egenskaber fra AHA frugtsyre, og huden vil således blive langt mere modtagelig for den efterfølgende hudpleje med ampul, serum og creme.

Om Medex Anti-Oxidant Prepare Foam
– Forebyggende og helende for overhuden
– Beskytter huden mod stressfaktorer
– Udbedrende anti-ageing effekt
– Øger hudcellernes levetid
– Gavnlig mod uren hud og acne hos voksne

Hvem kan bruge denne foam?
Kan anvendes af alle hudtyper, men er især velegnet til moden, grov/forhornet og uren hud. Anti-Oxidant Prepare Foam er udviklet til både klinikbrug og hjemmebehandling.

Sådan bruger du den:
Rens først af med rensemælk og evt. makeupfjerner. Anvend 1-2 pump Anti-Oxidant Prepare Foam, fordel skummet med begge hænder ligeligt over ansigtet og massér let ind et lille minuts tid. Afvaskes med vand og svampe afslut din hudplejerutine som du plejer eller kontakt kosmetologen for at høre om der er mere du kan gøre fro at opnå ønskede resultater.

Anti-Oxidant anvendes hver dag i 7 eller 14 dage, afhængigt af hudtilstand og behov. Efterfølgende anvendes den som supplerende afrens ca. 2 gange ugentligt, igen alt efter behov.

VIGTIGT
Det er altid vigtigt at bruge en crem med SPF faktor, ved brugen af Medex Anti Oxidant Foam er det et krav at bruge en dagcreme med solfaktor da denne foam indeholder AHA Frugtsyrer

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Medex Anti-Oxidant Prepare Foam 100 ml.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *