Medex Bio Soft Peeling 50 ml.

DKK340.00

Medex Bio Soft Pelling er en biologisk peeling som ved hjælp af enzymer skånsomt, men effektivt opløser døde hudceller og renser huden.

Categories: , ,

Medex Bio Soft Pelling er en biologisk peeling som ved hjælp af enzymer skånsomt, men effektivt opløser døde hudceller og renser huden.

Huden efterlades ren, glat og blød. Kan anvendes af alle hudtyper også den sarte hud med karsprængninger.

Påføres i et tyndt lag efter afrensning og evt. dybderens. Hviler på huden i ca. 15 min., hvorefter den fjernes med lunkent vand.

HVAD BETYDER PEELING / EKSFOLIERING

Eksfoliering er processen med at fjerne døde hudceller fra overfladen af ​​din hud ved hjælp af et kemisk, kornet stof eller et eksfolieringsprodukt. Din hud kaster naturligt døde hudceller for at give plads til nye celler hver 30. dag eller deromkring.
Huden bør eksfolieres 1-2 gange ugentligt og rigtig gerne med blide produkter, så du ikke skader og kradser huden af med skarpe produkter.

EFTER EKFSFOLIERING
Huden føles ekstrem blid og bør have fået en sin glød tilbage som du kender den. Når du har vasket peelingen af med lunken vand så bør du forsætte med din rutine. For de fleste vil det betyde at påføre en serum, dag eller natcreme en øjencreme eller hvad du nu ellers bruger i din hudpleje.

Hvis man er ekstra god med sin hudpleje, vil trinet efter eksfoliering blive efterfulgt af en dejlig maske for yderligere pleje med stærkere og aktive ingredienser.

Masker kan du læse mere om her

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Medex Bio Soft Peeling 50 ml.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *