Medex Caviar Peeling 100 ml.

DKK995.00

Har en blid, men utrolig effektiv peelende effekt. Caviar peelingen påføres og hviler blot 2 minutter. Efterlader huden smuk glat, blød og boostet med fugt.

Categories: , ,

Medex – Josephine Van Steinborg 2 min. luksuriøse peeling med megt blide korn til at fjerne det døde cellelag, peelingen er samtidig fugtende og plejende og efterlader en ren, blid og gennemfugtet hud.

Dybderensende Caviar-peeling indeholdende Silica-perler (Silica Chrispus ekstrakt (alge).

Har en blid, men utrolig effektiv peelende effekt. Caviar peelingen påføres og hviler blot 2 minutter. Efterlader huden smuk glat, blød og boostet med fugt. Hurtig at anvende og nem at vaske af.

HVAD BETYDER PEELING / EKSFOLIERING

Eksfoliering er processen med at fjerne døde hudceller fra overfladen af ​​din hud ved hjælp af et kemisk, kornet stof eller et eksfolieringsprodukt. Din hud kaster naturligt døde hudceller for at give plads til nye celler hver 30. dag eller deromkring.
Huden bør eksfolieres 1-2 gange ugentligt og rigtig gerne med blide produkter, så du ikke skader og kradser huden af med skarpe produkter.

EFTER EKFSFOLIERING
Huden føles ekstrem blid og bør have fået en sin glød tilbage som du kender den. Når du har vasket peelingen af med lunken vand så bør du forsætte med din rutine. For de fleste vil det betyde at påføre en serum, dag eller natcreme en øjencreme eller hvad du nu ellers bruger i din hudpleje.

Hvis man er ekstra god med sin hudpleje, vil trinet efter eksfoliering blive efterfulgt af en dejlig maske for yderligere pleje med stærkere og aktive ingredienser.

Masker kan du læse mere om her

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Medex Caviar Peeling 100 ml.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *