Medex Face Lift Mask 50 ml.

DKK370.00

Medex Face Lift Mask 50 ml. Et »facelift« på kort tid. En blød, cremet maske der styrker, smidiggør og opstrammer huden øjeblikkeligt.

Category:

Medex Face Lift Mask 50 ml. Et »facelift« på kort tid. En blød, cremet maske der styrker, smidiggør og opstrammer huden øjeblikkeligt.
Genopretter også hudens fugtbalance.

Indeholder bl.a. gærekstrakt og rødalger. Gærekstrakt hjælper med dannelsen af kollagen og bedrer hudens elasticitet og fasthed. Rødalgen – fra havområdet omkring
Hawaii – har et højt fugtindhold samt cellefornyende egenskaber.

Face Lift Mask styrker huden og mindsker de synlige tegn på ældning såsom små overfladiske linjer og begyndende rynker. Påføres i et tyndt lag og hviler derefter på huden i ca. 20 min. Masken stivner ikke. Fjernes først med fugtet vat og de sidste rester med skintonic.
Kan også fjernes ved blot at bruge med lunken vand og blid massage med hænderne under rindende vand.
Anvendes 1 gang om ugen efter afrensning og eventuel peeling med Bio Soft Peeling. Efter masken anvendes dag- eller natcreme. En særdeles velegnet maske hvis man har brug for en frisk hud og et veloplagt udseende i en fart.

Masken er et ultimativt produkt til den travle kvinde, der skal have dækket en travl dag efterfulgt af en middag ude. Brug 15-20 min for genopfriskning af huden.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Medex Face Lift Mask 50 ml.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *