Medex Vital Renew 50 ml.

DKK365.00

Cremen har en vitaliserende og opstrammende effekt på underhud og bindevæv. til efterbehandling ved kosmetisk kirurgiske indgreb

Categories: , ,

Medex Vital Renew 50 ml. fungerer som massage- og/eller underlagscreme og er et uundværligt produkt til behandling af degenereret bindevæv.

Cremen har en vitaliserende og opstrammende effekt på underhud og bindevæv. Indholdet af Sct. johns urt, geranium, hestekastanje samt naturlig vitamin E stimulerer blodcirkulationen og styrker blodkarrene.
Vital Renew har i kraft af disse egenskaber også en forbedrende virkning på ar og arvæv. Cremen har endvidere en antibakteriel virkning. Anvendes både under dag- og natcreme. Kan om natten evt. anvendes alene uden natcreme.

For optimal virkning anbefales det at anvende Vital Renew 2 gange dagligt. Vital Renew masseres ind i huden og kan anvendes overalt på ansigt og krop. Vital Renew er også udviklet til efterbehandling ved kosmetisk kirurgiske indgreb som f.eks. liposuction (fedtsugning) samt som opstrammende pleje i forbindelse med graviditet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Medex Vital Renew 50 ml.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…