SUN SOUL Face & Body CREAM SPF50

DKK245.00

Anti-aging solcreme til ansigt og krop – 200 ml. En vandafvisende ansigts- og kropscreme med meget høj UVA- og UVBbeskyttelse.

Category:
SUN SOUL CREAM SPF50
200 ml. Vandafvisende
Anti-aging solcreme til ansigt og krop – 200 ml. En vandafvisende ansigts- og kropscreme med meget høj UVA- og UVBbeskyttelse. Anbefales til starten af sommeren til lyse hudtyper. Den høje solbeskyttelse, kombineret med aktive anti-age ingredienser, gør den ideel til at bevare hudens skønhed samt forhindre fremkomsten af pigmentpletter. SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULA™ uden silikone inkluderer 62% ingredienser af naturlig oprindelse. Den silkebløde, ikkefedtende konsistens er nem at fordele og absorberes hurtigt uden at efterlade hvide mærker.
AKTIVE INGREDIENSER:
BIOMIMETISK PEPTIDE DNA-BESKYTTELSE: aktiverer og efterligner den naturlige DNA-beskyttelse og reparationsmekanismer for at korrigere skader forårsaget af UVstrålerne. ACEROLA EKSTRAKT: En frugt, der stammer fra Sydamerika, og som også kaldes Barbardos Kirsebær. Frugten anvendes i kosmetik på grund af dens høje indhold af C-vitamin, der gør den til en ekstraordinær antioxidant. UVA- OG UVB-FILTRE: Fotostabile filtre uden NANO-teknologier og octocrylen.
ANVENDELSE: Fordel generøst på ansigt og krop inden du skal i solen. Gentag applicering, særligt efter at have været i vandet eller efter at have svedt meget.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SUN SOUL Face & Body CREAM SPF50”

Your email address will not be published. Required fields are marked *