Sun Soul Face Cream SPF 30

DKK195.00

Vansafvisende ansigts solcreme med høj UVA- og UVB-beskyttelse. Beriget med anti-age og antioxidanter 72% ingredienser af naturlig oprindelse.

SUN SOUL CREAM SPF30
Anti-age solcreme til ansigtet. Vandafvisende solcremer til ansigtet med mellem og høj UVA- og UVB-beskyttelse. Beriget med anti-age og antioxidant aktive ingredienser, der bevarer hudens skønhed og forhindrer dehydrering og fotoældning. 72% ingredienser af naturlig oprindelse.
AKTIVE INGREDIENSER
BIOMIMETISK PEPTIDE DNA-BESKYTTELSE: aktiverer og efterligner den naturlige DNA-beskyttelse og reparationsmekanismer for at korrigere skader forårsaget af UV-strålerne. ACEROLA EKSTRAKT: En frugt, der stammer fra Sydamerika, og som også kaldes Barbardos Kirsebær. Frugten anvendes i kosmetik på grund af dens høje indhold af C-vitamin, der gør den til en ekstraordinær antioxidant. UVA- OG UVB-FILTRE: Fotostabile filtre uden NANO-teknologier og octocrylene.
ANVENDELSE
Fordel generøst på ansigt inden du skal i solen. Påfør igen hver 2.-3. time særligt efter at have været i vandet eller efter at have svedt meget

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sun Soul Face Cream SPF 30”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…